Kaeovo?

Keovo, kaj j' ov?

Stranica koja čini svojevrsni hub za aktivna gradilišta po gradu Zagrebu, te predstavlja servis u kojem korisnici mogu pridonositi svoje fotografije u svrhu dokumentiranja napretka gradilišta. Za prave entuzijaste urbanizma, arhitekture, građevine i fotografije u glavnom gradu Hrvatske, ono također može poslužiti za pohranu fotografija bez straha od gubitka. Ovime se pokušava objediniti sav materijal na tu temu, te logički i elegantno grafički prikazati na karti Zagreba za korisnika bez češljanja silnih stranica teksta i diskusija po internet forumima. Sve na jednom dlanu, lako za pronaći. Preferiramo pratiti značajnije projekte i njihova gradilišta koja se ističu po veličini i arhitekturi, posebice one poslovne namjene.

Uvjeti korištenja

Prilikom registracije, korisnik prihvaća slijedeće:

Nakon unosa, korisnik ima pristup unešenim slikama na "Slike na čekanju" dok ih administrator u što kraćem roku ne odobri za početnu stranicu. Po pitanju korištenja slika sa stranice Nebeski Agramer, mora se navesti izvor u obliku url putanje gradilišta, te korisničko ime autora fotografija. Ovo se ne odnosi na autore samih fotografija. Materijali poput rendera koriste se u smanjenom obliku kako bi prikazali subjekt obrade i praćenja gradilišta. U slučaju neovlaštenog korištenja materijala, strane koje polažu vlasnička prava mogu kontaktirati vlasnika preko emaila ispod, te se nakon toga vlasnik obvezuje ukloniti sporni materijal u što kraćem roku ukoliko njegovo korištenje nije u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

Politika privatnosti

U svojoj osnovi, stranica prikuplja isključivo korisničko ime, te lozinku i obvezuje se time štititi privatnost korisnika. Korisničko ime se prikazuje pokraj odobrenog unosa za gradilište, lozinka je zaštićena i koristi ju isključivo korisnik prilikom logiranja. Stranica koristi kolačić prilikom navedenog log-ina u kojem se nalaze informacije o registriranom korisniku, te time omogućuje unos i pregled fotografija, te definira ovlasti prilikom pristupa dijelova stranice. Stranica polaže pravo na sav materijal kojeg korisnici unose, a to su: slike gradilišta koje su autorsko dijelo korisnika. Korisnici s administratorskim ovlastima imaju mogućnost unositi nova gradilišta, te uređivati i deaktivirati (arhivirati) postojeća, kao i odobravati unose drugih korisnika. Ukoliko korisnik krši gorenavedene uvjete prilikom registracije, vlasnik stranice ima pravo suspendirati i izbrisati njegov račun. Kada kliknete na linkove raznih prodavača na stranici, te izvršite kupovinu, ono može rezultirati time da stranica zaradi prihode u smislu provizija, što je potrebno kako bi se pokrili troškovi održavanja stranice. Partneri uključuju, ali nisu ograničeni na, "Ebay Partner Network". Također su prisutne reklame "Google Adsense"-a, koji prikupljaju podatke (kolačić) u svrhu personificiranih oglasa na osnovi posjeta korisnika drugim stranicama. (za više informacija: ovdje)

Administratori

Jesam
vlasnik
© Nebeski agramer (2019 - 2020) - Sva prava pridržana - Pohvale/pitanja/prijedlozi na vetnebeski@gmail.com Korisni linkovi: Skyscrapercity Zagreb